dinsdag 19 juni 2012

Kringloop Kunst & Kolder: Hippie Buidel!

Eindelijk! Na een jaar met een paar lapjes stof opgescheept te hebben gezeten, gefrustreerd over het feit dat de naaimachine van oma het niet deed en vallend over dat bakbeest dat vervolgens onder mijn keukentafel gestald stond, heb ik vandaag bij mijn ouders achter de naaimachine van mijn moeder de eerste versie van de hippie tas gemaakt. Deze "test" versie is voor mezelf: Gevoerd met turkoois aan de binnenkant en rood met groen aan de buitenkant. Nagemaakt van mijn dierbare reistas uit India, die na 2,5 jaar dagelijks gebruik in regen, wind, stof en zon -zowel in Nederland als in minder exotische plaatsen- bijna uit elkaar valt en geen spoortje meer bevat van het originele fuchsia roze.
Geheel gemaakt van kringloop stofjes en aanverwante artikelen!

Als er iemand interesse heeft? Ik geloof namelijk dat ik mijn roeping gevonden heb! Te bestellen met en zonder rits, € 25,- of € 20,-. Geef je favoriete kleur op en laat je verrassen! Gegarandeerd origineel en duurzaam. 


Ik ben er erg blij mee!

7 opmerkingen:

 1. Eerste keer dat je achter het naaimachine zat, nee toch? Wel heel mooi geworden zeg, complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ik heb ook wel eens wat carnavalskleding in elkaar gezet, 10 jaar geleden? Maar...ik geloof dat ik toch enig talent bezit. Ik heb ook dit weer voor elkaar gekregen; zonder patroon, zonder op te meten, en op het oog nageknipt van mijn volle tas... hahahaha! Dus als ik het echt netjes zou doen;)
  Dank je voor je compliment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! En talenten moet je benutten hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 'm tof :) (hippietaal, ha ha)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog voldoende tassen aan de kapstok hangen, dus aan mij heb je geen klant, maar ik vind hem wel mooi! Een naaimachine staat ook bovenaan mijn verlanglijstje

  BeantwoordenVerwijderen