dinsdag 10 april 2012

Zomaar een cadeautje!

Wat kreeg ik zaterdag in de brievenbus? "Zomaar een cadeautje" van deze geweldige goeddoener!Een heel leuk kaartje, wat inderdaad past bij mij voorlaatste blog, en een boek over Vagabonden. Lange termijn reizen, met een bepaalde mindset. 

Zomaar een cadeautje, omdat het boekje bij me past, was de boodschap op het kaartje. Hoe ontzettend lief en leuk is dat!

En natuurlijk had ik dit boekje "toevallig" een week van te voren zien staan bij Amazon, toen ik aan het skypen was met m'n Panamees -romance, waar ik jullie over verteld heb. Ik heb het met hem vaak over tekens van het universum, zoals je onder andere leest in 'De Alchemist' van Paulo Coelho. Hij wees me tijdens het skypen op een ander boek bij Amazon en stuurde me een link toe. Toen viel mijn oog op 'Vagabonding' van Rolf Potts.

Toeval bestaat niet....

Marije, enorm bedankt! Ik ben al halverwege het boekje en het boeit enorm!

3 opmerkingen:

 1. Bloos bloos, ik ben blij dat je er blij mee bent! Maar de titel 'geweldige goeddoener' is wel wat te zwaarwichtig voor me hoor ;) Stuur me tegen de tijd dat je aan het vagebonden bent geslagen maar een vakantiekaartje uit Verweggistan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee hoor, iemand die elke dag iets goed wil doen voor de wereld verdiend die titel!

   een kaartje krijg je zeker :-)
   Ik herken mezelf in het boekje. Erg leuk, moet soms hard lachen van herkenning.

   Verwijderen