vrijdag 3 februari 2012

Pay it forward....Ik doe mee aan "Pay it forward 2012"; naar idee van blogger Floortje. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van pay it forward, in plaats van Pay it back. Wat houdt het is?


Ik beloof iets te maken voor de eerste 5 mensen die reageren op dit bericht, kan ook via facebook. In ruil daarvoor betaal je het voort: jij maakt dus iets voor de eerste 5 mensen die reageren. Het kan om vanalles gaan: Een taart, een kaart of kalender, een fotosessie, een maaltijd, een sieraad, een cdtje vol mooie muziek, een schilderij... wees creatief! Met de handgemaakte dingen zijn altijd vol liefde en het laat een stukje van de ziel van de maker zien en daarom is het kwetsbaar. Het gaat er (mijn inziens) om dat je een stroom op gang brengt van handgemaakte dingen, en dus dingen met liefde gemaakt!
Voorwaarde 2 is dat het gemaakte voor eind 2012 afgeleverd wordt bij de ontvanger!

Ik vind het een mooi initiatief. Ik mag overigens iets gaan ontvangen van blogger Marije van Roerend goed; zij heeft als doel voor 2012 om elke dag iets goed te doen voor een betere wereld en daar schrijft ze (hoofdzakelijk) over. Erg leuk om te lezen en erg inspirerend!

Wie oh wie wil iets van mijn creatieve hand ontvangen?

7 opmerkingen:

 1. Leuk initiatief! En ik ben druk bezig met het een en ander omgooien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mag toch niet? Dat zou een 'pay it back' zijn. Of gaan we gewoon de regels omgooien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm ja das waar.. of jij moet weer een oproep plaatsen voor 5 nieuwe haha.
  Ik vraag me sowieso af of iedereen netjes forward betaald, of misschien mag ik daar niet over oordelen ;-)

  Dus ehm... uitzonderingen bevestigen de regels?? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een origineel idee en best wel spannend. Dit doet een beroep op het beste in jezelf en het beste in anderen, niet altijd eenvoudig denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen