donderdag 16 februari 2012

Kokosnootolie is ook vloeibaar....vanuit een ander perspectief.

Lang geleden dat ik een blogje heb getypt op mijn ipod. Vanuit het vliegtuig nog wel!

Toen ik net nog met beide beentjes op de grond stond waaide het hard, het was wat koud en nattig, grijs; al met al niet echt lekker weer.

Maar is dat wel zo?

Vanuit het vliegtuig kijk ik neer op een dik pak witte watten (waar ik altijd op zou willen springen, alsof het een springkussen is), de lucht is super blauw en de zon schijnt! Ja, natuurlijk schijnt de zon; die schijnt immers altijd.

Vanuit een ander perspectief schijnt de zon altijd....

En natuurlijk snap ik achteraf dat een pot kokosolie van 500ml niet in mijn handbagage mag, maar dat was ik vergeten omdat ik niet door had dat dat ook onder vloeibaar valt, ook al is 't 'n vaste substantie.
"ja meneer de duanebeambte, ik begrijp u. Duizend excuses en ik zal me ontdoen van dit gevaarlijke projectiel"

Of vanuit ander persfectief:
"ja ik snap 't. Pleur dan maar weg"

Ik was toch een beetje pissig, maar meer op mezelf eigenlijk. Omdat ik die pot echt vorige week had gekocht. Ik hoop dat ze in Rome ook kokosolie hebben, maar dan kleinere hoeveelheden. Anders moet ik tandpasta, deo, handcreme, smeerboter, dagcreme, nachtcreme, bakboter en omega6 capsules gaat kopen voor mijn 5 daagse stedentrip. Ik was echt niet van plan om een bom te maken.
Wel grappig dat die gekke kleine bolletjes wit in dat glazen buisje in mijn tas, wel gewoon mee mocht nemen. Ach ja, wederom speelt hier weer het perspectiefverschil mee.

Volgens mijn collega's was ik toe aan vakantie. Terwijl ik gewoon moe werd van het kinderachtige gemekker en geplaag van deze en gene.

Hoe je het ook went of keert: ik zit in het vliegtuig naar Rome. Ik ga daar couchsurfen bij een onbekende Italiaanse chick, van mijn leeftijd. Mijn opruimexperiment ligt dus even stil. Overigens waren al mijn advertenties al zowat vervallen op marktplaats, best snel als je het mij vraagt.

Ik heb trouwens jouw Valentijnskaart nog niet ontvangen. Misschien had TNT 't te druk? Of heb je 'm zelf te laat op de post gedaan? Of is het juist veel origineler om een week later iets te sturen? Of wellicht had je mijn huisnummer niet goed en zit mijn buurmeisje nu haar hoofd te breken op alle namen beginnend met x die zij kent?

Tot snel!

7 opmerkingen:

 1. Have fun!

  ps de twee woorden die ik moet tikken om te bewijzen dat ik geen robot ben, zijn langer dan mijn boodschap. Helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja raar ik wist dat helemaal niet... Ik heb niets ingesteld volgens mij ?

   maar goed, dank je wel! :)

   Verwijderen
 2. Toch wel jammer om de kokosnootolie. Ik heb werkelijk eeuwig gezocht naar dat spul. Uiteindelijk eentje gevonden voor 3,75 Euro (!) Volgens mij wel ongebruikelijk om mee te nemen op vakantie.

  Ik wens je veel plezier. En nu ben ik benieuwd hoeveel mysterieuze woorden ik mag overtypen, om dit bericht gepubliceerd te krijgen ☺☺☺

  Ja, ook twee woorden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem het mee omdat ik het overal voor gebruik: als gezichtscreme, tandpasta, voor mijn psoriasis, in mijn haar, als deo ... dus dan is het niet zo vreemd om mee te nemen lijkt ma ;-)

   Ik heb dat woord gedoe-uitgeschakeld!

   Verwijderen
 3. Wat gebruik je dan precies voor kokosoliespul voor al die doeleinden? Ik heb zo'n potje vaste kokosolie van AmanPran, is het zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik een dergelijk goedje ja. Alleen van andere merken. Ik heb die amanpran nog nooit uitgeprobeerd. Ben erg blij met de omega and more.

  En ja met is mega multi functioneel!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees net dat zij graag wil weten waar je het allemaal voor kunt gebruiken: http://frugal-levensstijl.blogspot.com/2012/02/kokosolie.html

   Verwijderen